El sublim recapte ha vingut sorprenentment capitanejat per l'amber ale de La Masovera. La Cabalera és la primera creació d'aquesta cervesera: segons la tradició les dones van ser les primeres a fer cervesa artesana i la mestressa trempolina va decantar-se per aquest estil. L'amargor i el gust de llúpol són generosos, i el seu color és terrós com els conreus del Pallars. La sensualitat de la masovera amaga un caràcter salvatge...
La reconeguda cervesera basca Laugar atresora una preuada línia de rebel beers... amb la lloable Euskal pale ale al capdavant, de sigles inconfusibles: EPA! És fresca però alhora irreverent com l'ovella que es desmarca desvergonyidament del ramat per a experimentar el gust per la malta d'ordi...
Es resol el saborós trident amb una ampolla d'edició limitada de La Sant Antoni Tripel, precisament aquests dies que celebrem la festivitat d'aquest patró dels animals... El barri de Sant Antoni de Barcelona també està aquests dies en plena celebració i esvalot, per això s'afanyen a despatxar una nova especialitat del Moritz Beer Lab, en cocreació amb la cervesera artesana Barna-Brew. Sorprèn veritablement per la seva sequedat i pel seu complex aroma d'espècies afegides, amb notes de prunes i cireres provinents de la fermentació.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada