16 de gener del 2014

NADAL A PORT AVENTURA (1) Hotel Gold River


No són vacances si no canvien les rutines, i els paisatges (si a sobre canvia l’idioma, no es pot demanar més!). En aquest trànsit prenadalenc valoràvem fer una escapadeta, mini-mini, travessant fronteres (en plural); però arguments de butxaca, per una banda, i d’incomoditats meteorològiques (molt pròpies d’aquesta època), per l’altra, han anat retallant pretensions fins resoldre’ns, ara ho puc dir convençut, amb una opció que va aparèixer a la travessa en l’últim moment i que ha resultat un autèntic èxit: Port Aventura!

A dir veritat, fa temps que recollim mentalment, amb il·lusió continguda, propostes-visites-sortides que compartides amb nens (a l’edat oportuna) prenen una dimensió i un benefici òptims. Així que potser havia arribat l’hora de donar una oportunitat a aquest magnífic Parc (a una hora de Barcelona!) que ens ha captivat i engrescat amb una campanya publicitària molt enfocada a les famílies, que aposta amb encert per una ambientació nadalenca immillorable i una abundant presència d’activitats i espectacles per als més petits.

HOTEL GOLD RIVER

Complex Hotel Gold River
La primera satisfacció, tot i que no podrem ocupar l’habitació fins passades les dues de la tarda, ha estat l’hotel escollit (on ens allotjarem dues nits). Per repetir, per recomenar, per felicitar, sense dubtes: Hotel Gold River, un extraordinari complex ambientat excel·lentment en un poblat del llunyà Oest. El majestuós vestíbul de l’edifici principal, que representa el City Hall, ens dóna la benvinguda amb una elegant decoració nadalenca. Els més inquiets (no diré noms...) es fan notar des del primer moment: intentant escalar l’impressionant avet (per sort no ha caigut: ni l’arbre ni l’escalador) o fen recompte de les fragilíssimes boletes vermelles (uff, no s’ha trencat cap). Avui en acompanya un àngel redemptor..., que no ens abandoni.







Per comoditat i proximitat a les àrees comuns ens acomodarem en aquest edifici, però ben singulars i divertides són la resta d’habitacions escampades pel poblat, a banda i banda del carrer principal: a l’estació del ferrocarril, a prop del cementiri, a la barberia, al banc, a l’oficina de telègrafs o, fins i tot, a les dependències de la funerària... Tots els detalls del típic Far West estan aquí representats... vaja, que en qualsevol moment ens creuem amb un pistoler salvatge i ens pela a tots!


 






L’habitació, impecable, molt lluminosa i àmplia (dos llits dobles i una cuna!), es troba orientada al Parc, permetent-nos gaudir d’una silueta inconfusible: la vertiginosa torre de l’Hurakan Cóndor, a primer terme, i les despietades corbes entrellaçades del Shambhala i el Dragon Khan al seu costat. Tres reclams indiscutibles del Parc que confio, en alguna escapada en solitari, poder regalar-me...









Pels clients més insaciables de l’hotel, entengui’s Martí..., l’animació no s’acaba a les set del vespre (hora de tancament del Parc) sinó que continua amb una singular programació diària d’activitats infantils (al lobby, al Saloon, a la plaça...) que pretendran certificar la rendició temporal per extenuació dels més petits, fins l’endemà. Així, de bon matí, després del tiberi que ens brinda el buffet de l’esmorzar potser comencem el dia amb la visita sorpresa d’algun dels personatges del Parc; o, ja passades les vuit del vespre, podem confessar els nostres desitjos al Pare Noel, o provar de fer cagar el tió, o entretenir-nos amb l’art globoflèxic, o esbargir-nos amb les coreografies de la mini disco...




 







Tot i la perfecta recreació i l’evident confort de l’hotel procurarem no acomodar-nos-hi en excés; deixarem enrere aquesta extensió residencial de l’àrea Far West del propi Parc, només ens separen dos-cents metres i un petit assentament indi, per a endinsar-nos al poblat veí de Penitence. Comença l’aventura!






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada