21 de juliol del 2016

POBLENOU BEER FESTIVAL - 3/7/16


Amb la convicció que segones parts no sempre són dolentes (revisin les cèlebres i memorables seqüeles d’El Padrino, Indiana Jones, Regreso al Futuro... o la recentíssima Buscando a Dory...) ens regalem una segona visita al Poblenou Beer Festival. S’imposa moderació: en la matinal infantil d’avui ens acompanyen Martí i Arnau. Així que... som-hi: línia groga fins a Llacuna!


Aterrem a Eindhoven, a l’estand dels holandesos de Van Moll. Molts les prefereixen rosses, així que ens estrenem amb la impronunciable Toewijding: una belga molt lleugera que insinua un subtil regust picant. Sensacional, autèntica model artesana ‘Venus blonde’ que ridiculitza reconegudes farsants com Marilyn Monroe o Cameron Díaz...



L’àrea infantil del parc del Poblenou és una meravellosa i oportuna extensió de la Fira. El millor pacte, just i equitatiu, permet als adults consumir gots a mitja distància i als més petits entretenir-se lliurement amb gronxadors i tobogans.





Dues passes ens separen del fortí noruec de 7Fjell. Molt a prop de Bergen es produeixen cerveses artesanes d’alta qualitat, que s’instal·len uns dies al Poblenou. Ens decidim per la Sour brown, una tradicional belga excel·lent.



A la carpa reservada al refrigeri (i al desplegament del giradiscs del DJ) exhibim els nostres arts amb les bombolles de sabó: creant-les, perseguint-les... i esclatant-les.





Segrestem la nostra propera víctima en territori guipuscoà. Mala Gissona es refereix als ‘homes dolents’ (en llenguatge basc-islandès), per la mala impressió i rudesa inicial d’aquells baleners bascos que viatjaven fins a les costes d’Islàndia. Atzerritarra és una deliciosa presa, una IPA torradeta, cítrica i molt aromàtica.




Amb la peça a bord amarrem a les taules que faciliten el descans i el merescut aperitiu dominical... abans de lliurar-nos a un derbi clàssic en petit format on les apostes s’han decantat clarament en favor de l’equip culé...




Els ‘pirates’ de Súria també han desembarcat en costes barcelonines, decidits a l’atac amb el seu contundent repertori. Ens emportem, rambla del Poblenou amunt, la Pirata brown com a botí.




Satisfets, convençuts, íntegres... tornem a casa, no hi haurà trilogia. Però la saga continuarà, la temporada propera, amb nous capítols...




Enllaç a:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada