21 de juliol de 2016

POBLENOU BEER FESTIVAL - 3/7/16


Amb la convicció que segones parts no sempre són dolentes (revisin les cèlebres i memorables seqüeles d’El Padrino, Indiana Jones, Regreso al Futuro... o la recentíssima Buscando a Dory...) ens regalem una segona visita al Poblenou Beer Festival. S’imposa moderació: en la matinal infantil d’avui ens acompanyen Martí i Arnau. Així que... som-hi: línia groga fins a Llacuna!


Aterrem a Eindhoven, a l’estand dels holandesos de Van Moll. Molts les prefereixen rosses, així que ens estrenem amb la impronunciable Toewijding: una belga molt lleugera que insinua un subtil regust picant. Sensacional, autèntica model artesana ‘Venus blonde’ que ridiculitza reconegudes farsants com Marilyn Monroe o Cameron Díaz...L’àrea infantil del parc del Poblenou és una meravellosa i oportuna extensió de la Fira. El millor pacte, just i equitatiu, permet als adults consumir gots a mitja distància i als més petits entretenir-se lliurement amb gronxadors i tobogans.

Dues passes ens separen del fortí noruec de 7Fjell. Molt a prop de Bergen es produeixen cerveses artesanes d’alta qualitat, que s’instal·len uns dies al Poblenou. Ens decidim per la Sour brown, una tradicional belga excel·lent.A la carpa reservada al refrigeri (i al desplegament del giradiscs del DJ) exhibim els nostres arts amb les bombolles de sabó: creant-les, perseguint-les... i esclatant-les.

Segrestem la nostra propera víctima en territori guipuscoà. Mala Gissona es refereix als ‘homes dolents’ (en llenguatge basc-islandès), per la mala impressió i rudesa inicial d’aquells baleners bascos que viatjaven fins a les costes d’Islàndia. Atzerritarra és una deliciosa presa, una IPA torradeta, cítrica i molt aromàtica.
Amb la peça a bord amarrem a les taules que faciliten el descans i el merescut aperitiu dominical... abans de lliurar-nos a un derbi clàssic en petit format on les apostes s’han decantat clarament en favor de l’equip culé...
Els ‘pirates’ de Súria també han desembarcat en costes barcelonines, decidits a l’atac amb el seu contundent repertori. Ens emportem, rambla del Poblenou amunt, la Pirata brown com a botí.
Satisfets, convençuts, íntegres... tornem a casa, no hi haurà trilogia. Però la saga continuarà, la temporada propera, amb nous capítols...
Enllaç a:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada