29 de maig del 2016

REBEL·LIÓ A LA CUINA!

Fantàstica cantata 'Rebel·lió a la cuina!', i autèntica rebel·lió a l'Espai Jove de La Fontana: fins a nou corals, amb les seves representacions infantils, agrupades dalt l'escenari. Els petits cantaires a escena, i la resta de família, amics i coneguts sobrepassant l'aforament previst a platea. Un èxit d'assistència rotund i engrescador.


Els Coloraines vermells de l'Orfeó es reserven l'espai més proper al pianista i als narradors de la divertida història.


Tant la música com el text juguen contínuament amb l'estimulant riquesa tímbrica d'una cuina. Les onomatopeies i els gestos oportuns permeten jugar cantant.


Tots els cantaires ens han trasmès il·lusió, entusiasme i talent i s'han guanyat, gràcies a una bona actitud i disciplina de treball en equip, l'orgull i els aplaudiments de tothom.


El resultat final ha estat sorprenent, també amb l'acompanyament del so d'alguns estris de cuina (gots, cassoles, morter, espremedora...), i fins han sabut cuinar-nos una truita en directe: crec-crec, xec-xec, xuf-xuf... amb cànon a tres veus inclòs!


L'enhorabona a tots i totes per la capacitat d'assaig comú i encaix entre les diverses corals; tot un repte! En Martí, l'any proper, es manté al prometedor grup vermell... i n'Arnau s'estrenarà amb el blau!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada