28 de febrer del 2017

CARNESTOLTES 2017



No hi ha escapatòria: ‘pel mes de febrer, Carnestoltes haurem de fer, sí o sí!’.

D’acord, no som massa de disfressar-nos, però si per casa hi ha infants, les ordres del Rei Carnestoltes seguirem!


El dilluns, fàcil: ‘un barret ben maco has de lluir i una bona estona podràs presumir’. El dimarts, empastifem: ‘cara i nas amb pintura destacada per deixar la gent que et mira ben estorada!’.

El dimecres, remenem el calaix dels mitjons: ‘un mitjó de cada color perquè a cada passa que facis provoqui un gran clamor’. I el dijous, remenem l’armari de la roba: ‘d’un sol color vestit de cap a peus i l’escola serà un gran parxís, no sé com ho veus’. Però reservem l’artilleria pesada per al divendres...



...perquè hi ha disfressa lliure, i molta festa,...i molta aigua.Catxis, ens refugiem de la pluja al teatre de l’escola... i la desfilada curs a curs satisfà tant o més que la rua pel barri que el director ha suspès a última hora.


En cursos de dos en dos, combinant classes de primària amb infantil, pugen a l’escenari al ritme de la música, i ballen, i salten... una festa genial!

A primària no tot són Spiderman’s i Darth Vader’s (però quasi...); també hi descobrim un elegant espadatxí (que nooooo Martí, que no ets Dartacán, que ell vesteix de vermell)... vinga, si de cas deixem-ho amb soldat mosqueter.




I a P3 trobem, entre princeses i altres superherois, un bomber novell... preparat per a qualsevol emergència. A n'Arnau no li agraden els focus ni els escenaris; es mostra incòmode a ulls d'una platea entusiasmada...


...per això se'ns emporta a corre-cuita a la classe, on revisem la seva sala de comandament operativa i de control que té a La Salle. Tot en ordre!


I la festa continua, ara al menjador de l'escola, on tots compartim xocolatada, jocs i animació musical!!


Enllaç a:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada