31 de maig del 2017

ABBEY GRÀCIA ROAD

Ha plogut molt (i encara més tractant-se de Londres) des que la mítica banda de Liverpool improvisà la icònica portada del que seria l’últim àlbum dels Beatles... Vés per on, després de descartar altres idees més enrevessades, el quartet Lennon-McCartney-Harrison-Starr sortiren al carrer, just davant dels propis estudis de gravació d’EMI, per a immortalitzar la popular foto i convertir el carrer d’Abbey Road en impensable destí i reclam turístic de la capital britànica. Jo mateix, ho confesso, l'any 2009 vaig perpetrar aquesta rèplica, tant odiosa i absurda com imprescindible...


Cinquanta anys després, força més al sud, però sense desviar-nos pràcticament de l’eix del meridià zero de Greenwich, es repeteix l’estampa... de la mà del nostre artista de capçalera Axe Colours!



En aquest darrer cromo (fins a nou avís!) de la col·lecció gracienca, Axe s'ha permès certes llicències i s'ha desviat descaradament del seu inequívoc estil i patró serièfil.



Ha abandonat la seva generosa i exuberant paleta de colors per a un nou llenç en escala de grisos... malgrat s'intueix el divertiment gratuït d'un Wolkswagen Escarabat que ha tenyit de color blau clar (enlloc del blanc original...).


Ha respectat, en canvi, la indumentària dels cantants en aquella sessió fotogràfica... com el calçat de cadascun d'ells... Un moment!, Paul McCartney va sorprendre en la sessió del 69 amb unes insòlites sandàlies... i Axe Colours..., millor no ho diré: passegeu pel barri, caceu l'obra, i descobriu-ne tots els detalls...



Enllaç a:





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada