16 de juliol del 2018

29 DE JUNY DE 2018

Novament 29 de juny... oportuníssima data per a mirar enrere i recordar vivències i episodis compartits, inesborrables... perquè avui fa ja cinc anys que n’Arnau va néixer... Junts anem dibuixant dia a dia un deliciós camí ple de reptes i il·lusions; ens reconeixem i estimem en cada passa, cadascú amb el seu ritme i estil: l’Arnau hi aporta entusiasme i somriure etern, sensibilitat i delicadesa, calidesa i confort... un irresistible pallasso, dolç i entremaliat alhora, tant feliç, serè... d’optimisme contagiós.

Avui pretenem viure i compartir l’aniversari de n’Arnau com es mereix... És divendres, però ens trobarà a tots només obrir els ulls, perquè estem impacients a omplir-lo de petons i de records magnífics...




Esmorzarem plegats abans d’agafar el cotxe i escapar-nos fins al Bosc Animat, un parc d’aventures enmig del bosc, a les portes dels massissos del Garraf i l’Ordal! El circuit infantil (poca broma!) és ben divertit i original, i ens ha ben entretingut amb el seu rocòdrom, els seus ponts i xarxes, i la seva tirolina! L’Arnau ens ho havia reclamat insistentment, després de temptejar eI Bosc Urbà del Fòrum de Barcelona... i hem trobat l’ocasió perfecta!







I, certament, matinar té avantatges... perquè fins ens han permès una segona volta en solitari al circuit... just abans del massiu desembarcament al parc temàtic de Torrelles de Llobregat d’un munt d’esplais i grups escolars...






Volem seguir amb la celebració, per això ens endinsem en el parc en miniatura del mateix recinte, ple de maquetes d’edificis de Catalunya. Passegem entre les maquetes (també voltem el parc amb el trenet turístic) i descobrim espais molt coneguts com la muntanya de Montserrat, el Camp Nou, el monument a Colom, l’estació de França, la Pedrera... i d’altres més equívocs com el monestir de Poblet, la seu Vella de Lleida, o la vila de Rupit...





I seguim fent ruta... ben decidits a resoldre el ritual del pastís d’aniversari, en l’entranyable poble de Monistrol de Montserrat, als peus del massís de Montserrat... En una de les terrasses de la plaça de la Font Gran s’aplega la màgia d’un escenari preciós i màgic, ple de nostàlgia i estima, on avui l’Arnau bufarà l’espelma amb el cinc.





Encara afegim una altra aventura en aquesta magnífica pausa monistrolenca. Malgrat la calor ens atrevim a cercar un tresor amagat a la torre medieval de guaita de la Bestorre, que presideix la vila i ens permet una panoràmica extraordinària. Al logbook del contenidor, blau i generós, en Martí certifica la troballa amb un detallat dibuix dels membres de l’expedició.







Continuem amb la ruta, acostant-nos al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i la Serra de l’Obac, perseguint l’Alberg que la Xarxa de la Generalitat de Catalunya manté al terme de Viladoms de Baix. Descobrim les instal·lacions, ampliades i renovades, delicadament integrades en l’entorn. Explorem l’àrea esportiva i les àmplies zones de bosc... escodrinyem els racons forestals més amagats de la finca i distribuïm llits al nostre mòdul d’El Senglar: Martí Arnau dormiran dalt, i el papa i la mama a baix.




'Ben d’hora-ben d’hora' ens reclamen per sopar, en l’habitual menjador compartit d’autoservei de l'alberg i encara provoquem els darrers brindis d’aniversari. Quan cau la nit ens ruixem d’esprai contra els mosquits... i compartim la clàssica gimcana nocturna del papa: llanternes en mà i ben atents a les pistes!





És tard, hem encetat també alguns jocs de nit a la pista esportiva fins que l’esgotament ens ha empès a la nostra habitació... i estirats damunt dels llits encara allarguem la gresca amb endevinalles i moooolta tonteria... Se’ns tanquen els ulls, finalment, per a reviure en somnis un dia fantàstic, per a viatjar plàcidament enmig d’uns records meravellosos. Arnau, t’estimem: que puguem celebrar-ho plegats amb aquesta felicitat per molts anys més! Demà dissabte, compartirem la pròrroga de l’aniversari, i diumenge... els penals!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada