11 de setembre del 2022

ESCAPADA A SUÏSSA - arrenquem! (1)

A foc molt lent, sota l´atenta i insistent mirada de l´Arnau, s´ha cuinat l´aventura camper d´estiu que hem reservat per a finals d´agost... Valorant pros i contres hem acordat finalment el model Surfer Suite de Roadsurfer, una Wolkswagen California Ocean T6.1 per a quatre persones, amb un equipament sorprenent...


Ja tenim el protagonista sobre rodes, ara només queda afinar una ruta i emplenar-la de propostes en família... per això descartem velles destinacions conegudes i triem alternatives inexplorades... i en aquesta discussió, potser encantats també per l'ocurrent consigna 'voy a Suiza a por queso y regreso', decidim escapar-nos al país del formatge, i de la xocolata, i de les muntanyes, i dels bancs, i dels rellotges...: decidit!, ens engresquem amb una tast de Suïssa!



Per aquí i per allà, reincidents i veterans, ens garanteixen l'èxit de la filosofia camper: casa nostra serà on decidim aparcar, així de senzill i pràctic... Explorem els seus espais i mil racons d'emmagatzematge, estudiem els vídeo-tutorials del nostre hotel amb motor, manipulem el navegador integrat, assimilem les seves dimensions i practiquem amb la conducció automàtica.



Tot a punt per a l'estrena: hem encaixat al maleter un tetris de maletes i caixes plenes de roba de temporada estiu-hivern (¿qui sap amb què ens trobarem a tres mil metres d'altura?), menjar (¿
qui sap a quin preu trobarem l'oli d'oliva?), entreteniments (¿qui sap quantes estones haurem de refugiar-nos en l'interior de la camper?), i uns quants francs suïssos (que Suïssa no és membre de la Unió Europea i té moneda pròpia!).


Ens llancem a la carretera 'on the road!' resseguint la costa gironina, per entrar a França per la Jonquera... i endinsar-nos a la conca mediterrània francesa de la regió d'Occitània fins a la sortida 21 de l'autopista, després de quasi cinc hores d'asfalt. .. per fer nit i descansar a l'espot reservat a la població de Caderousse.



Després d'un parell de trucades equívoques, d'un laberint rural en penombra i un venturós rescat 'in extremis' a les afores del poble per part de l'amfitriona de la nostra parcel·la... atraquem en un jardí a les fosques i despleguem per fi el sostre elevable electrohidràulic, endollem la presa de corrent... i dormim com a angelets: 'bonne nuit!, demà de bon matí entrarem a Suïssa!





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada