16 de setembre del 2014

TORNADA A L’ESCOLA... I DEBUT A LA GUARDERIA!



Comença el nou curs escolar, per alegria de pares, alumnes i mestres (en aquest precís ordre...). Ningú m’ha sabut justificar, ni argumentar, el motiu pel qual les vacances escolars en aquest país (a diferència de la resta d’Europa, molt més sensata...) han d’allargar-se fins el 15 de setembre. Tots els agents implicats, excepte els qui prenen la decisió final, coincideixen: excessiu, inoportú i perjudicial.


Sigui com sigui, en Martí s’estrena a la classe de P4, amb un somriure als llavis i amb una bona colla de llibres i làmines per descobrir. Es retrobarà amb els ex-pirates (quin serà el nom d’enguany?) i amb una nova mestra, la Noèlia. Tot és il·lusió!


I atenció!, com en Martí tres anys enrere, n’Arnau debuta a la guarderia, al grup dels aneguets, de moment només en curta sessió matinal. Ha heretat (és el que té ser el germà petit) motxilla i bates..., per això malgrat els esforços a sobreescriure-hi el seu nom encara s’entreveuen els brodats i etiquetes d’en Martí. 

Aix... confesso un pessigolleig a la panxa, de nervis i expectació per aquesta nova etapa. Per n’Arnau tot és desconegut, incert... Si bé les fotos que acabo de rebre, on el veig ben a prop de la Mònica (mestre de l’ex-pollet Martí), experimentant relaxadament amb el tambor en motiu de la imminent festivitat de la Mercè, patrona de Barcelona, em reconforten plenament... Arnau, en paraules del poeta Miquel Martí i Pol: ‘tot és camí des d’ara!’.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada