2 de març del 2015

ESCAPADA A LA NEU - 28/02/2015

Un any més, fidels a la cita amb la neu, ens escapem fins al Port del Comte (segons els experts, l’estació d’esquí més propera i accessible des de Barcelona...). Compromesos a satisfer la curiositat dels nostres fills (n’Arnau s’estrena), renunciant a la cèlebre dita que aconsella ‘on hi ha neu no hi aneu’, i amb l’estímul d’un esmorzar com Déu mana a Sant Llorenç de Morunys i un dinar de porró a l’Hotel Golf Natura, ens disfressem de cap a peus per a l’ocasió amb l’excusa d’una sessió lliure de descens en trineus i la foto amb un ninot de neu ‘made by Martí’.






L’experiència ha estat tot un èxit malgrat l’escassa neu (o potser per aquest motiu...). Ho sento, no em convenç tota la parafernàlia que reclama una sortida com la d’avui..., només em complau el paisatge d’alta muntanya, el contacte amb la natura, i la satisfacció dels meus fills... Per això cedeixo tota la neu als apassionats esquiadors capaços de cues, forfaits, telecadires i pistes de colors... Jo, amb un grapadet, de cara al febrer de l’any vinent, ja en tindré prou... confio que Martí i Arnau també...















M’he esplaiat a gust amb la càmera, això es nota... òbviament sense els aparatosos guants. I quan ja ens hem afartat de divertides baixades (i odioses pujades...) en trineu, hem passat al següent punt del dia, responsabilitat única i exclusiva d’en Martí, enginyer i estilista de la seva creació de neu (he recuperat unes imatges d’arxiu on es detecta l’estil inequívoc de l’artista).










Març de 2013

Després de dinar encara hem tingut humor per a allargar la visita amb l’enèsim descens en trineu i, en acte de gosadia i temeritat, completar la gesta amb un acostament al Kids Park de l’estació de Port del Comte... La fortuna ens somriu perquè la caòtica i habitualment atapeïda àrea s’ha començat a buidar... i encara que els núvols fan acte de presència (jo fins diria que ens ha nevat una mica...) hem tancat una sortida de la millor manera possible!

Malauradament, encara ens queden dues hores de carretera fins a casa...










Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada