20 d’abril del 2015

VERMUT AL PULITZER!

L’aperitiu (popularment conegut com a vermut) sucumbeix definitivament, més enllà d’una moda passatgera o una febre local, com a costum social ineludible: no hi ha dissabte ni diumenge sense aperitiu!


No calen sofisticacions, tampoc delicatessens (benvingudes serien...), sinó el goig per la pausa i la conciliació personal (o molt millor col·lectiva). Perquè l’aperitiu és el què però també el com, i òbviament el qui. De tan transcendental, es difumina allò que es beu i es menja amb el temps que s’hi dedica, el lloc triat i la companyia. Tota una religió amb la seva pertinent litúrgia, de la qual em sento un gran devot.


L’ocasió, rellegides les oportunes cròniques que vaguen per la xarxa, ens ha permès una descoberta amb nens interessant; prenguin nota: el vermut del Pulitzer!


Al carrer Bergara (ubiquis al centre del centre de Barcelona), només a dues passes de la plaça Catalunya, els propietaris del privilegiat i avantguardista Hotel Pulitzer han promogut recentment les virtuts d’una terrassa amb moltes possibilitats.


A la sisena planta descobrim un oasi enjardinat amb vistes a la frenètica concurrència del carrer Pelai i a l’amalgama de terrats que s’endinsen pel barri del Raval. L’entorn és incomparable i l’ambient encantador, amb dues àrees diferenciades: la central, amb una enorme i assolellada taula central que convida a compartir, i els laterals, resguardats sota pèrgola on taules convencionals s’alternen amb illes de sofàs i butaques per a no aixecar-s’hi mai... I menys encara quan afegim al confort de la terrassa un maridatge musical amb sessions exclusives de DJ.



L’aposta es complementa amb una evident invitació a les famílies amb nens, ja que disposa d’un racó de lectura infantil amb nombrosos contes i còmics... i altres joguines i entreteniments força oportuns.



Però la diana guanyadora, la que ens roba el cor... el detall que marca la diferència és, sens dubte, el miniaperitiu a gust dels més petits, rebatejat com a 'Vermutet'! El combinat és tan bàsic com immillorable: olives, fuet, patates i suc de fruita! Un assortit que sempre funciona; la felicitat en la senzillesa, aquest és el secret...



És clar, tot flueix millor quan els fills estan relaxats i entretinguts... per això podrem lliurar-nos distesament al vermut de la casa i a les delícies que l’acompanyen... com les suculentes ‘bravotas’ en salsa picant... mentre gaudim del repertori electrònic del DJ, llegim contes, o repassem l’skyline de la ciutat...



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada