1 de desembre del 2015

NOVEMBRE 2015...

CAN MAS - Torrelles de Llobregat

Fem temps, passejant entre vinyes de cirerers i valls de pinedes, esperant a l'artista.



L'hem caçat, amagat entre la vegetació, en l'instant previ a l'actuació.


Ha arribat l'hora del cafè-concert de l'Orfeó Gracienc. Ni teló, ni bambalines... el pati davanter de la casa rural servei d'escenari i platea al mateix temps. Els cantaires infantils es distribueixen per colors. L'aplaudiment ja el tenen garantit. Som-hi vermells!






CONCERT SANTA CECÍLIA - La Salle Gràcia

De concert en concert. Avui en sessió indoor al teatre de La Salle; ple absolut, per a gaudir amb l'espontaneïtat dels cantaires de P3, la suficiència dels de P4 o la veterania dels de P5.



Un cop s'ha acabat l'espectacle els artistes ens revelen les interioritats de les seves aules. La classe dels avions té un munt de racons, tot i que n'Arnau en compta només quatre...



FESTA DEL COLOR VERMELL - Milton Gràcia

N'hi ha que repassen els colors. Amb la festa del color vermell l'ocurrència de les mestres ha convertit el dit de n'Arnau amb un cuc entremaliat que treu el cap de l'interior d'una poma, ben vermella per descomptat.



COM A CASA, ENLLOC!

El llit dels papes convida molt. Martí i Arnau s'acomoden a la tribuna presidencial... i a vegades s'afegeix algun convidat sorpresa.



En algun moment els ha vençut la son, literalment. La trona per a menjar es converteix en una improvisada àrea de descans. Inesgotables? No! Tenen un límit, molt enllà però el tenen...


El duet es un format que poc a poc es va imposant. A vegades Martí i Arnau canten conjuntament, tot i la dèbil sincronia..., i sovint es dediquen un ball molt particular, que explora insòlites figures i moviments. No puc parar de riure, em tenen totalment hipnotitzat.




1 comentari:

  1. ooooh, quin novembre més entretingut que han tingut aquests dos senyorets i com s'estimen! Veient això, la feinada que porten es minimitza

    ResponElimina