27 de març del 2017

MEET THE BREWER: BRLO

Immillorable i oportuníssima cata la que ens ofereixen els veïns i apassionats cervesers de La Rovira. L’ombra del Barcelona Beer Festival és prou llarga com per a insinuar-se una setmana abans de la seva estrena i oferir a la clientela més impacient i curiosa algun sneak peek del que properament aterrarà a la Farga de l’Hospitalet...


En aquest discret santuari birraire es programen periòdicament tastos de la mà dels propis mestres cervesers, sota l’epígraf ‘Meet the brewer...’, amb l’ànim d’expandir nous productes, explorar altres mercats i, en definitiva, generar cultura cervesera.



La microbrewery Brlo, cent per cent berlinesa, ens acosta al barri de Gràcia un deliciós assortit del seu catàleg. El nom, es justifiquen els ‘brlonesos’..., és d’origen eslau i s’associa directament amb la ciutat on es produeix, referint-se al seu subsòl pantanós (i que provoca acolorides canonades de drenatge decorant l’espai urbà berlinès...).



Al barri de Kreuzberg, un dels més actius, rebels i alternatius de la ciutat, la cervesera Brlo ha aixecat quaranta contenidors marítims com a seu d’un projecte engrescador (‘handcrafted with Berlin love’). Tant a prop del seu singular brwhouse em trobava el passat mes de setembre (mentre recollia el dorsal de la passada Marató de Berlín a la Fira Station, o mentre passejava entre vies per l’antic enclau ferroviari reconvertit en fascinant Gleisdreieck Park...) que fins vaig compartir un ‘tast sorpresa’ en aquell exquisit sopar familiar al barri de Pankow...



Estrenen la cata amb la clàssica Helles, que asseguren molt polivalent, perfecte per a qualsevol ocasió... ‘irresistible entre petons’. Segueix la German IPA, més contundent i amargant, lleugerament fumada... I conclou l’exclusiva Berliner Weise, una joia realment àcida i afruitada, tant efervescent que se la coneix com a ‘Champagne du Nord’.



Un magnífic pre-BBF, on Brlo estarà merescudament representada amb dos barrils... Prost!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada