26 de juny del 2017

...ADÉU P3

Final de curs, gairebé... perquè abans de la indefugible travessia del desert de juliol que suporten avis i casals d’estiu, els menuts de La Salle s’han reservat gelosament un últim as guanyador a la màniga, pràcticament en el temps de descompte.


Enmig d’una ambientació despietadament canicular, ens convoquen al vestíbul de l’escola... on apareix una presentadora de P3 amb les invitacions que necessitem per a l’espectacle que ens han preparat a la carpa...a la classe d'El Circ!


Ens acomodem en les minicadires de l'aula, disposades en semicercle, amb ganes de reconèixer els artistes... que ens saluden somrients i emocionats en veure’ns, per un dia, asseguts als seus llocs...



Tenim l’exclusiva, tots a primera fila, en el dia de l’estrena! Les ballarines inicien el show, seguint els compassos de la música, i segueixen els forçuts, el pallasso, els domadors, el mag, els malabaristes i els equilibristes!





Un espectacle preciós, ‘un circ meravellós’!, una sorpresa fantàstica i molt emotiva... Aquests artistes abandonen la classe d’El Circ i al setembre ocuparan la del costat, amb nous reptes i il·lusions per davant... Ja ho havíem viscut amb en Martí fa tres anys, però és inevitable mirar enrere i humitejar-se els ulls, perquè el debut d'aquelles caretes fràgils plenes de timidesa, recel i desconfiança són avui de total satisfacció: somriures i felicitat! El memori d'El Circ que ens regalen com a record és oportuníssim, i les normes del joc molt encertades: 'passar una bona estona, jugar en família i gaudir tots junts'.


Fins tenim el gust i record d'un magnífic vídeo:



Molt orgullós d’ aquesta promoció, de les mestres i resta d’equip docent, i de l’ambient i esperit que es respira en aquesta escola. M’acomiado definitivament, avui per sempre més...: adéu P3!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada