7 de juny del 2017

Pre - ELS 10 BLAUS 2017

La Cursa d’Els 10 Blaus no té excusa possible. Diu l’eslògan: ‘Si no corres ho tens cru’; així que ens afanyem a inscriure’ns en aquesta sisena edició popular organitzada pels Castellers de la Vila de Gràcia, el club esportiu CorreCATagafo i l’entitat AcidH, tant reconfortats com ens trobem alguns en l’avant-sala estival (i vacacional!).


En el dia, precisament, que el barri de Gràcia ret homenatge a l’origen floral i vegetal dels actuals guarnits de la Festa Major de Gràcia amb acolorides catifes florals esteses a la plaça de la Virreina i a la de la Vila, recollim dorsals i samarretes de la Cursa a l’Espai Mussons, actual local d’assaig de la colla dels ‘blaus’ (en referència al color de la camisa dels castellers de Gràcia).




En aquesta sala Gran, tant equipada i versàtil, entre matalassos protectors, espatlleres i xarxes de seguretat per a pilars i torres, aixequem els nostres particulars castells de gamma extra i gran dificultat d’execució... mentre la Lluïsa revisa l’entalladura d’unes originals samarretes tècniques negres... de tirants!




Martí i Arnau encara s’entretindran amb el muntatge de les catifes a la plaça de la Virreina, molt aplicats emplenant amb pètals verds l’últim racó... abans que una cercavila diabòlica de gegants, trabucaires i correfoc desfacin, com mana la tradició, el mosaic floral i s’iniciï una guerra oberta de flors entre tots els assistents. Aquest vespre, a casa, també hi haurà dutxa de gamma extra...




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada