26 de desembre del 2017

7 (-1) DE DESEMBRE...

'Si vols viure el que somies has de començar somiant...', fantàstica consigna impresa en un cartell a la classe de segon de primària a La Salle Gràcia.

I això és el que hem procurat: dibuixar un acompanyament meravellós al set de desembre, un guarniment a l'alçada, una prèvia prometedora... que iniciem a l'hotel Gold River molt de matí! En Martí s'encarrega del mapa, explorant ruta i estratègies... mentre la parella d'en Woody ens dóna una immillorable sorpresa de benvinguda!




Travessem el carrer principal del poble de Sullivan i, en dos minuts, accedim al Parc! L'ambientació és fabulosa, una extensió del propi Far West... l'àrea del Parc que, només amb el permís de Sésamo Aventura, més ens captiva i apassiona. Escampats per tot el Parc trobem un munt de detalls i figures amb connotacions nadalenques; i ens aturem en totes, en el nostre trànsit entre els cavallets de Carousel i els autos de xoc desbocats de Wild Buffalo...






Grand Canyon Rapids és la única atracció d'aigua en funcionament, en aquestes dates... N'Arnau, superada la seva reticència en l'estrena, ens ha fet repetir força vegades aquests tres dies!


No hi ha massa afluència al Parc, malgrat el dia tan assolellat, així que aprofitem per a esprémer les atraccions que trobem al pas... Stampida i Tomahawk incloses: dues muntanyes russes molt sorolloses i impetuoses (unes estrenes d'alt voltatge per al Martí i l'Arnau!).



A banda de les atraccions, els espectacles són un altre punt fort i molt destacable de Port Aventura: a l'exòtic escenari del Polinesian Show no hem pogut resistir-nos a la posada en escena musical, damunt la sorra, de la Navidad de Woody!



A la Polynesia, en previsible absència del fulgurant Tutuki Splash, ens hem desviat al passeig en Canoes i al decepcionant simulador Dino Scape 4D, abans d'assistir al nostre espectacle preferit: Aves del Paraíso.



Un valor segur, inexcusable, inalterable al pas dels anys (per això repetim en cada visita!), a mans del mateix presentador!, ...amb gags, trucs i piruetes idèntiques a les de quatre anys enrere, i amb la insolent Lolita com a superstar!


Abans del tancament del Parc ens amunteguem a l'àrea de la Mediterrània per a viure en primera fila la Christmas Parade, una desfilada musical amb carrosses plenes de personatges populars i tradicionals de Port Aventura. Un comiat meravellós que precedeix la sorprenent arribada dels Reis de l'Orient damunt del llac, acompanyats d'un gran espectacle final multimèdia amb força pirotècnia com a punt final.

El Parc tanca a les set, així que l'esgotadora jornada encara s'allarga al Saloon de l'hotel, una vegada sopats..., amb una densa proposta d'animacions i una divertida mini-disco infantil, amb convidats sorpresa! Ens rendirem al llit, força tard, somiant en l'aniversari feliç que perseguirem en poques hores...




Enllaç a:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada