17 de desembre de 2017

7 DE DESEMBRE...

No es tracta de sumar anys a la vida, sinó de sumar somnis i il·lusions als anys... el millor, ningú ho dubti, encara ha d’arribar! El dia de l’aniversari només el podem celebrar un cop cada any, i omplir-lo tant com puguem de somriures i magnífics records...Per això, el set de desembre de 2016, ara just fa un any, despertàvem exultants enmig de Copenhague, en un deliciós apartament a dues passes de la Catedral i de la suggerent torre d’observació de Rundetarn, i a poques passes més del popular carrer Stroget i de l’embruix del meravellós parc d’atraccions de Tivoli,......on vam compartir un dels dies més exquisits i especials de les nostres vides, tant ple de records exclusius, màgiques experiències i magnífics somriures... que ni les gèlides temperatures daneses van poder esborrar.


L'any passat, certament, vam deixar el llistó ben alt, potser dalt de tot... per això enguany ni aspiràvem a acostar-nos-hi... però de nou l'empenta, l'afany i l'entusiasme han dibuixat un altre set de desembre inoblidable, per emmarcar! No ens ha calgut escapar-nos a quasi dos mil quilòmetres de casa, ni comprar corones daneses, ni esforçar-nos amb l'anglès...
...perquè hi ha camins més fàcils i curts per a dibuixar un dia perfecte, com el que ens separa de Salou... i de l'extraordinari parc de Port Aventura World i de la seva espectacular ambientació nadalenca!A primera hora hi ha hagut sorpreses, regals i molts petons... encara en el sensacional hotel Gold River, ambientat en l'Oest americà... i porta d'entrada exclusiva a l'àrea del Far West! Un encert segur, que ja vam assaborir quatre anys enrere...


D'aquella visita del 2013 vam aprendre que ens calia esperar el moment oportú, i repetir l'experiència amb Martí i Arnau força més crescudets... (aquell desembre, un Arnau de cinc mesos ens acompanyava amb cotxet, mentre que en Martí encara no arribava al metre d'alçada).


Enguany ens hem esplaiat ben a gust per totes les àrees del Parc, amb especial fascinació a Sésamo Aventura! Enmig d'aquesta agradable ambientació ens hem abocat a la muntanya russa infantil Tami-Tami, al circuit amb tractor per La Granja de Elmo, l'aventura aèria de Coco Piloto, el vol de les Mariposas Saltarinas, la diversió aquàtica de Magic Fish, l'esbarjo a El Huerto Encantado, les cadires giratòries de Waikiki, les 'caigudes' del Salto de Blas,..., i el fantàstic espectacle 'Ya es Navidad en Sésamo Aventura', ple de coreografies i cançons nadalenques protagonitzades per Coco, Epi, Blas, Elmo...


I encara una altra sorpresa majúscula per dinar... una aposta immillorable: 'La Posada de los Gnomos'. Un dinar-espectacle meravellós dins la casa dels ajudants del Pare Noel! Els gnoms condueixen la història mentre mengem, i fins ens disfressen a nosaltres de gnoms per a confondre al Pare Noel, que està a punt d'arribar...(de veritat que neva a l'altra banda de les finestres!).

Els gnoms han dedicat a en Martí un minut de glòria molt emocionant quan han animat a tots els assistents a cantar 'Aniversari feliç' mentre l'han empès a bufar l'espelma del seu pastisset de xocolata; la visita posterior al Pare Noel (torrons-cava-moscatell inclòs) ha arrodonit una celebració inesborrable!
Un dia d'emocions fortes, per descomptat... que més enllà de les set del vespre s'estira una mica més en l'entorn de l'hotel... amb una interessant programació d'activitats infantils, algunes al propi vestíbul del City Hall, i altres al llegendari Gold River Saloon: Cagatió, Minidisco, Sesame Street Show...Sensacional!, malgrat tots estem rebentats... el set de desembre de 2017 ja queda enrere però ben gravat en la memòria. Demà repetim al Parc, com ahir..., i provarem d'homenatjar al Barreter i la Llebre de l'Alícia de Lewis Carroll compartint plegats un munt de 'Very Merry Unbirthdays'!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada