27 de desembre del 2022

CALENDARI ADVENT - Guineu 2022

En l'atapeïda i estressant, per descomptat també il·lusionant... agenda del mes de desembre procurarem fer malabarismes per conciliar nervis i mal de caps amb bons propòsits i nous desigs... És tradicional anar escalfant ànims i motors en aquesta gimcana de final d'any amb el saborós compte enrere del calendari d'Advent, ja sigui en la imprescindible versió infantil carregada de xocolatines i llaminadures... o en l'encertada versió d'adults de cerveses artesanes.


Nosaltres reincidim amb la proposta de la cervesera Guineu, que aquest any s'ha lluït amb un repertori exclusiu, reunint estils per a tots els gustos i sorprenent-nos més que mai amb col·laboracions sorprenents i arriscades.


Després de l'estrena continguda de l'Hazy-IPA Boira sense alcohol a la casella 1 d'escalfament, Guineu ens ha meravellat amb la disbauxa d'un assortit imprevisible: receptes torrefactes brown ale, tèrboles àcides, de blat espumoses, llupolades sedoses, lleugeres de glop llarg, cítriques amargants, fumades aromàtiques, afruitades saboroses... cadascuna haurà de guanyar-se el seu moment oportú.



I enmig d'aquesta constel·lació cervesera descobrim beuratges prominents, colossals, que es mereixen una ovació definitiva: Fested Mind imperial sour amb taronja i xocolata blanca, Vanilla Black Block imperial stout cremosa amb vainilla i licor, Frutal berliner weisse amb maduixa i groselles negres, Penúltima imperial stout amb xocolata blanca manresana, Pájaro Viudo strong dark belgian amb ginebre i anís...


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada