12 de desembre del 2014

DELICIOSA GEGANTETA



Des de l’exterior, les amplíssimes vidrieres, ja mostren amb orgull un local diferent. La perruqueria infantil La Geganteta, que ha aterrat fa dos mesos al carrer Providència del barri de Gràcia, es defineix com un espai lúdic i infantil on els nens i nenes són els veritables protagonistes.


La primera impressió, només creuar la porta, és d’autèntica sorpresa. Una geganta de quasi tres metres capta l’admiració dels més petits. El Francesc, que juntament amb la seva dona han engegat aquest projecte, ens presenta la geganta Estel, creada pel seu propi nebot...


Esperem el nostre torn en un deliciós apartat de jocs: una estona al voltant de la taula, entretinguts amb els puzzles o dibuixant, i una altra estona amb al racó de lectura, ben acomodats i relaxats al coixí gegant (permeten préstec lliure i intercanvi de contes als infants del barri).



Els petits detalls, confessa en Francesc, són importants... per això es respira un ambient relaxat i sense presses, força desacostumat per a molts de nosaltres.


Una altra joia de l’espai són les divertides cadires on es tallen els cabells als petits clients. Es tracta de dos cotxes d’època, descapotables, que dibuixen som riures en la canalla i faciliten la feina a la perruquera. Si a més hi afegim una tele amb emissió continuada de Peppa Pig, Pocoyó i companyia... l’èxit està garantit! I encara pels no tant menuts (a partir dels cinc o sis anys) una tercera trona, més convencional, ofereix la possibilitat de lliurar-se al Super Mario Kart a través d’una consola Wii connectada oportunament mentre es deixen prendre el pèl.





Cal destacar el bon gust dels seus creadors, il·lustrador i dissenyadora de moda respectivament...: l’ús de materials reciclats en la decoració del local (especial atenció al folrat en fusta de la paret) i de productes naturals en tots els tractaments que ofereixen. Un venerable granet de sorra en la soferta consciència mediambiental.



Tant a gust poden trobar-se els nens i nenes que ni recordin que és una perruqueria i protestin a l’hora de marxar. Potser els animalets en papiroflèxia que en Francesc els ofereix després del tall endolceix el comiat... així que tornem a caseta amb un elefantet per en Martí i un cuquet per n’Arnau... i la impressió d’un tracte exquisit i una proposta comercial tant inusual com excel·lent.

    

2 comentaris:

  1. Halaaa! però quina sorpresa més agradable... gràcies per aquesta mega opinió tan positiva i completa; no t'has oblidat ni dels animalets de papiroflexia!
    Mai vam saber Albert que la teva visita tenia aquests ulls a més de la del super papà ocupat per que els seus petitets estiguessin cures i contents.

    Descobrir aquest post ens dóna una gran injecció d'entusiasme, el millor regal per a aquest començament del 2015... Els desitgem el mateix i més per aquest 2015 i el futur sencer.

    Milió de gràcies!!!

    ResponElimina