10 de juny del 2016

GRADUACIÓ ELS MAGS - P5

Per si no hi ha possibilitat (o es resisteix) l’acte de graduació acadèmica d’estudis de grau, diplomatura o llicenciatura en el futur, n’hi ha que ja s’han procurat el de cicle infantil!



La primera passeta, a P3, sembla que fou la setmana passada, i la segona, a P4, just abans d’ahir: els menuts pirates s’estrenaren en un mar tranquil, explorant un territori desconegut i salvatge, fins que s’atreviren l’any següent a aixecar el vol amb els seus avions infatigables. En l’últim esglaó s'ha alliberat l’embruix d’infantil, i els mags ens han mostrat amb orgull els seus millors trucs apresos durant aquest cicle.




S’han filtrat molt pocs detalls d’aquesta festa, així que no sabem amb què ens trobarem... La mestra de P5 suggereix convocatòries familiars generoses, així que convoquem als avis de Barcelona, a l’avia d’Es Migjorn... i a n’Arnau, que anirà prenent notes de cara a la seva futura graduació.




A l’hora pactada, al teatre de l’escola, que bull de nervis i expectació, es mostren els mags en escena, abans que el director presenti l’acte. A la deliciosa actuació dels cotxes de P3 i dels tigres de P4, li segueixen unes paraules de la mestra i, ara sí, la part més simbòlica i formal: el lliurament d’ORLES i BIRRETS a cada alumne!







En el tram final de l’acte es desborden les emocions contingudes. La projecció de vídeos i muntatges fotogràfics d’aquesta etapa evidencien el creixement i l’aprenentatge dels mags, que tants bons moments i experiències ja han anat acumulant. Les complicitats, els somriures i la satisfacció s’apodera definitivament de tots els assistents.






Un acte, com prevèiem, molt emotiu, amb el fantàstic i oportú acompanyament musical de la cançó Quiéreme de Rosana. Orgullosos d’ells, però també de tot l’equip d’infantil i, per descomptat, de l'escola de La Salle!




L’acte ja s’ha acabat, però no la festa: ara convé berenar de valent i...


...donar la benvinguda al Mag Stigman, que ens deixarà a tots bocabadats: als petits mags, als papes-mames-avis-àvies-germans-germanes, a l’equip docent, i a la mestra de P5 (a qui la màgia li farà aparèixer un fantàstic regal...). El final de festa s'omple de música, coreografies i rialles.





El pas vertiginós i implacable del temps ho deixa tot enrere, quasi sense marge per a assaborir el present... A la memòria hi gravem records inesborrables, com el d’avui, però ja percebo un regust d’enyorança i desconsol que només podrà endolcir n’Arnau, a partir del setembre..., en un bis d’infantil prometedor. En Martí? Segueix obrint camí, amb un peu ja a primària...



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada