20 d’octubre de 2016

CORREBARRI 2016 - Fira del Corredor

Encara dins la dolça i exquisida inèrcia complaent de la Marató de Berlín, ens llancem a la clàssica batalla multicolor entre districtes de Barcelona del Correbarri. El llistó, en aquesta cinquena edició, segueix ben amunt i consolida definitivament la cita en el dens calendari de curses populars de Barcelona. No hi podem faltar... en plural, perquè hi participem tant la Lluïsa com un servidor!


En aquest cas, la Fira del Corredor no és un tràmit circumstancial i rutinari sinó un poderós estímul per als visitants. Insisteix, encertadament, amb un desplegament d’activitats i propostes paral·leles, més enllà de l’habitual recollida del dorsal i bossa d’obsequi de la majoria de curses. Per això planegem comitiva completa, direcció a l’emblemàtica antiga fàbrica Estrella Damm del carrer de Rosselló... d’arquitectura industrial inconfusible... seu corporativa de la cervesera i escenari multiespai de tantíssims concerts i actes diversos... com el d’avui!


Fem els deures, només entrar, i recollim dorsal a la filera corresponent al districte de Gràcia. Els graciencs lluirem samarreta blau cel, i polsera a joc (com a Berlín!) amb el distintiu ‘jo corro per Gràcia’...


Ens quedem a la planta baixa (catxis, enguany no pugem a la terrassa...) i abordem el lluminós hall davanter, que encara conserva diverses calderes lluents de coure. En el nivell superior d’aquesta sala de cocció se’ns ofereix un taller de reposteria per gentilesa de la prestigiosa pastisseria Escribà, que ens suggereix decorar un suculent ‘escribanet’ amb els colors del nostre districte...Hi ha vida més enllà de l’omnipresent Estrella-Damm... la saborosa Voll-Damm i la deliciosa Bock-Damm també s’inclouen en el repertori de degustació gratuïta per a corredors...


Entre calderes s’ha habilitat un fotomatón, que inclou gadgets ben ocurrents, on podem fer-nos una foto i recollir-la a l’instant!


Ens afegim també a la cua del caricaturista, al ritme del grup vocal Ol’green (finalista d’Oh Happy Day), malgrat l’Arnau es fa enrere en l’últim moment...Al pati, ja a peu de carrer, sota la icònica estrella daurada de cinc puntes, ens acomiadem d’un amic i habitual del Correbarri, que defensarà el color blau marí de la invencible Sant Martí...; ens retrobem diumenge!Enllaç a:

CORREBARRI 2016 – 16/10/16 – MMP40’40’’

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada