16 d’octubre del 2017

octubre 1977 < 2017 = 40!

L’aniversari... tant se val si t’enxampa de bon humor, o amb el peu canviat, enfonsat o pletòric... respon a un calendari implacable, que persevera any rere any amb el seu ritual inexcusable. Fidel al calendari gregorià (obviant còmputs hebreus, islàmics o xinesos) m'he rendit gustosament a la casella del vuit d’octubre, per a sumar-ne quaranta!



Enguany, respectant l’especial litúrgia dels números rodons, estirem la celebració tot el cap de setmana, preveient un aniversari assenyat però intens. Mirem endavant, amb il·lusió, però també fem balanç i un exercici de memòria i autocrítica, perquè el secret no és “arribar a la doble barra sinó gaudir de la melodia”.



Així que donem una resposta ‘adequada i proporcionada’ a l’ocasió, estrenant aquesta prometedora singladura amb dos dies d’antelació, assaborint al màxim l’efemèride i assajant el millor somriure per a l’assalt del ‘quatre’.


L’escalfament previ el reservem en un deliciós mas rural entre vinyes del Baix Penedès; una oportuníssima talaia des d’on guaitar l’horitzó, dibuixar camins..., i prendre impuls.

 


No hi som tots, però poc a poc s’afegeixen cares, records i veus a l’emocionant melodia coral que acompanya el pastís d’enguany (amb el quatre aprofitat de n’Arnau i el flamant zero!): ‘...et desitgem tots nosaltres, aniversari feliç!’. Bufo serenament, emocionat i feliç, i brindo amb un únic i fervent desig: tant agraït i afortunat em sento que només desitjo poder-ho repetir l'any vinent, i l'altre, i l'altre...



 

La intensitat de tantes emocions es mereix una jornada extra d’estiraments... per això comparteixo amb una veritable ànima bessona (també amfitriona dels 40!) una evocadora distensió festiva al cim del Matagalls, i una sorprenent incursió de regal a l’Oktoberfest barceloní.







El que segueix, allò de sempre: 'gaudint del camí', també de dilluns de divendres, en jornada intensiva, compartint jornada laboral amb els meus magnífics companys de la 4A!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada