5 de novembre del 2017

39è CROS POPULAR DE SANTS - 29/10/17 - sc.

Han passat llista... i ens hi han trobat, per cinquè any consecutiu: tornem al barri de Sants, tornem al Cros Popular de Sants! Novament perseguim la Rambla del Brasil (més amunt de Carles III, i més avall de Badal...) per a recollir els dorsals de la magnífica versió infantil, fins als sis anys!, del Petit Cros.


Reconeixem i apamem el recorregut, procurem sempre fer-ho..., de poc més de quatre-cents metres. N'Arnau consolida la distància, però en Martí està a només uns quants dies de fer el salt a l'estimable distància de la Centpeus: 1.609 metres!



No caldria ni dir que hem saludat com es mereix a la representació habitual de gegants del barri: avui els ha tocat al gegantet Pol i a la geganta Núria Feliu.



Tot preparat: nervis, emoció, i molts somriures. Botzina... i a còrrer! Els més important: no caure ni prendre mal en aquesta esbojarrada sortida, i sobretot gaudir de la cursa i de l'ambient!


I, de pujada pel passeig central, arriben els menuts corredors.



L'actitud de tots ells ha estat encomiable, joveníssimes promeses de l'esport, per això s'han guanyat uns glopets d'aigua, una merescuda medalla, i una saborosa coca amb xocolata (per gentilesa del Mercat de Sants...). Som-hi campions!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada