2 de març del 2018

ART LLIURE: VIURE I SOMRIURE!

Ens empeny la curiositat, sortint de l’Orfeó, de camí a casa... volem descobrir el resultat final de l’esbós insinuat damunt del llenç insuls d’una persiana metàl·lica, afligida i desemparada, del carrer Congost. La majoria de reixes es consumeixen resignades, amb l’única aspiració de resguardar el local que amaguen al darrera, mentre altres s’indulten i reneixen amb determinació i afany artístic.


La interpretació artística que avui hem caçat reposa orgullosa no massa lluny del bust desafiant de Daryl Dixon de The Walking Dead, obra del llorejat Axe Colours. Avui descobrim una nova obra que es desmarca clarament de l’estil del serial graffiti creator més prolífic del barri de Gràcia, per a rendir-nos de nou a l’estètica d’una composició (atenció!) doble, com si es tractés d’un díptic.


Aprovem la flamant estètica del grafit, que ens emplaça en la penombra de les icòniques escales d'emergència exteriors de New York, amb el perfil d'un skyline inconfusible i una suggeridora silueta femenina endevinant-se darrera la finestra... El pretendent, o oportú voyeur, es descobreix en la persiana veïna... suposem refugiat en l'interior d'un clàssic Chevrolet, un motor llegendari que es manté expectant sota l'emblemàtic Brooklyn Bridge. L'Arnau ha desxifrat una connexió cinematogràfica impossible amb el film Mascotas (The Secret Life of Pets) i el món imaginari dels gossets Max i Duke... Art lliure: viure i somriure!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada